Kontakt os 98 55 52 00

Lyst og lækkert hus i Hobro

Flot hus med store lyse rum. Huset indeholder 1 soveværelse og 2 børneværelser. Køkken, stue, badeværelse og entre med trappeopgang og repos.

Totalrenoveret i 2018.

Lukket gårdhave samt forhave med græsplæne.

Ønsker du en fremvisning af huset, kontaktes vi på telefon 98555200.

Hobro er en mellemstor by på ca. 11.700 indbyggere, beliggende ved motorvej E45 mellem Aalborg og Aarhus. Hobro har flere byskoler, samt friskole. Gymnasium, Handelsskole og Erhvervs Akademi.  Der er indtil flere kommunale og private daginstitutioner. Der er et stort idrætscenter med svømmehal og et levende foreningsliv. Hobro er hjemby for Hobro IK Fodbold. Hobro har et stor udbud af specialbutikker og supermarkeder. Hobro er et dejligt sted at bo.

DinBoligAdministration.dk er et boligadministrationes firma, der har 28 års erfaring indenfor boligudlejning. Alle vores boliger istandsættes af professionelle håndværkere og kun med de bedste produkter. Vi sætter en ære i at hjælpe vores lejer til at få en god oplevelse i én af vores boliger.

 

AdresseHegedalsvej 24, Hobro, Danmark
Etagestuen + 1. sal
BoligtypeHus
Areal128 m2

Kontakt os vedr. denne bolig

Invalid Email
Invalid Number

Andre boliger

Nyvej 41, 1. sal

Stor 2 vær. lejl. i rolige omgivelser. Beliggende på 2. sal. Der er mulighed for at have lidt have til. Det er tilladt at have en lille stille og fredelig familiehund eller en kat i lejligheden.
Læs mere

Randersvej 60 – 30 m²

Studiebolig Flot 1. vær. lejl. i Hobro på 30 m², med. eget køkken og bad og fælles vaskerum og cykelskur. Grundpakken fra Yousee TV inkl. i huslejen. Kun rolige lejere. Hobro er en mellemstor by på ca. 11.700 indbyggere, beliggende ved motorvej E45 mellem Aalborg og Aarhus. Hobro har flere byskoler, samt friskole. Gymnasium, Handelsskole…
Læs mere